feministsmeden-ikoner
feministsmeden-ikoner
feministsmeden-ikoner

”Hur skulle du designa din drömring?”

VIGSEL & FÖRLOVNINGSRINGAR

Går du i giftastankar och funderar på att fria? Eller har du och din partner redan förlovat er och vill designa era alldeles egna ringar? Då hjälper jag er gärna! Jag har arbetat som guldsmed i över 10 år och erhöll mitt gesällbrev 2011. Feministsmeden har jag drivit sedan 2014.


Jag har ingen färdig kollektion utan designar din drömring tillsammans med dig. Det spelar ingen roll om du gillar klassisk stil eller vill hitta på något helt unikt. Allt är möjligt! Silver eller guld, diamanter eller andra ädelstenar. Helt släta förlovningsringar med en intern kärlekshälsning i gravyren går också bra!

Ja det finns nog inget jag inte kan! 

Om du är intresserad av att veta mer är du välkommen att maila mig på: offert@feministsmeden.se 

"Tänk, ingenting är omöjligt!"

Nathalie A Wåhlin - Feministsmeden