feministsmeden-ikoner
feministsmeden-ikoner
feministsmeden-ikoner

VILLKOR & INFORMATION

FÖRETAGSINFORMATION

Innehållet i denna webbutik tillhandahålls, uppdateras och hanteras av följande företag: Feministsmeden www.feministsmeden.se

Organisationsnummer: 559158-5525
Telefonnummer: +46739989870
E-postadress: info@feministsmeden.se

 

BETALNING & PRISER

Alla priser är dagsaktuella och kan komma att ändras i framtiden. Individuellt och aktuellt totalpris för din beställning summeras i kassan, inklusive eventuella avgifter för frakt och betalning, samt moms.
Vi erbjuder följande betalsätt:
Villkor för betalning anges även i kassan under respektive betalningsalternativ.

 
LEVERANS 

Vi erbjuder följande leveransmetoder:

Varubrev: Fast pris 30 SEK (oavsett beställningens volym eller vikt) Spårbara (oförsäkrade) leveranser inom Sverige. Leverans inom 3-9 dagar till din brevlåda.

Rekomenderat brev Spårbart: Försäkrat brev. Rekommenderas för ordar över 1000sek 3-9 postdagar leveranstid från beställningsdatum.


Inom EU: 90-200 SEK SEK 5-10 arbetsdagar leveranstid.


Globalt 90-200 SEK 5-20 arbetsdagars leveranstid.

OBS! Observera att tullavgifter inte ingår vid beställning utanför EU. Eventuella importtullar betalas av dig som kund. Samt att alla beställningar utanför EU är momsfria och du betalar momsen i ditt hemland.

Postnord Villkor för leverans anges även i kassan under respektive leveranssätt. Om inget anges gäller 3-9 dagars leveranstid. Om en artikel har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive artikel. Om leveransförsening uppstår meddelar vi dig detta genom e-post.

 

Du som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar. Vi kommer att göra allt vi kan för att fullfölja din beställning. Det kan finnas tillfällen som gör det omöjligt att fullfölja beställningen, exempelvis då vår leverantör eller speditör inte kan fullfölja deras åtagande till oss. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar.

 
RETURER & BYTEN

Endast bytesrätt, Vi följer distansavtalslagen. Och vid köp av handtillverkade smycken på beställning gäller ej ångerrätten. Varor som är specialtillverkade efter konsumentens önskemål eller som har en tydlig personlig prägel. En tjänst som har fullgjorts och konsumenten uttryckligen har samtyckt till att tjänsten påbörjas utan ångerrätt.

Läs mer: www.konsumentverket.se/for-foretag/konsumentratt-for-foretagare/om-kunden-angrar-sitt-kop/ Så eftersom jag tillverkar allt för hand efter beställning så gäller inte ångerrätten. Därför är det ej öppetköp i min webbshop. Bytesrätt* (Gäller ej ringar, läs längre ner på sidan)
eller presentkort är det som gäller.

Då jag är ett litet företag som ej har massproducerade smycken utan tillverkar allt förhand och på beställning så är det omöjligt att ha öppetköp för mig tyvärr. Hoppas ni förstår.
Och självklart är ni välkommen in eller skicka tillbaka för att byta till en nya vara eller få presentkort på summan.

Bytesrätt 30dagar från köpdatum

För att byta:

Kontakta oss för att få en retursedel: info@feministsmeden.se
Skicka tillbaka smycket säkert i asken den kom i ett säkert kuvert till: Feministsmeden AB, Kungsholmsgatan 4a, 112 27 Stockholm

Skicka med ordern och vad du önskar byta till. samt returadress  Ev mellanskillnad går att swisha till butikens företagsswish eller få tillbaka som presentkort som är giltigt i 2år och även gäller i webbshoppen.

*Undantaget är ringar som ej går att byta via post men har man möjlighet att komma förbi min butik på Kungsholmsgatan 4a i Stockholm så går det bra att byta. Detta pga att jag tillverkar alla ringar för hand på beställning och det är väldigt svårt att gissa storlekar över mail så det är lätt att det blir fel igen och det blir väldigt mycket jobb med storleksändringar och postskickande fram och tillbaka. Så mät noga ❤︎

Om du som kund har hanterat artikeln i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion och detta lett till att artikeln som returneras är mindre värd, har vi rätt att dra av en summa motsvarande artikelns värdeminskning på det belopp som ska återbetalas. Värdeminskningen bedöms från fall till fall.

Returer skickas till:
Feministsmeden AB
Kungsholmsgatan 4a
112 27 Stockholm

 
REKLAMATIONER

Har ditt smycke gått sönder efter vanligt bruk så lagar jag det självklart gratis. Kontakta oss på info@feministsmeden.se
Vi ersätter EJ förlorade varor, kontakta ditt försäkringsbolag i sådana fall. 

 
SKYDD AV PERSONUPPGIFTER

I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja och tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss. Enligt PUL (personuppgiftslagen) har du rätt att få den information som vi har registrerat på dig och om du anser den vara felaktig eller irrelevant kan du begära rättelse eller borttagning ur vårt kundregister. Kontakta oss i så fall på mail info@feministsmeden.se

Vi försäkrar även att vi inte kommer att sälja eller överlåta några personuppgifter.