feministsmeden-ikoner
feministsmeden-ikoner
feministsmeden-ikoner

”Vill du smälta ner släktklenoderna?”

SPECIALBESTÄLLNING

 

Har du smycken som du ärvt eller som känns omoderna? Då kan du sitta på en skatt som kan bli nya smycken!

Jag fick ett bismarckhalsband i guld av min mamma när jag tog studenten. Superfin present men använde det väldigt sällan. Till slut smälte jag ner den och gjorde en fet feministring istället! Den använder jag varje dag och på så sätt har guldet fått ett nytt utseende men har samma affektionsvärde för mig för jag har ju fortfarande fått guldet av min mamma. Och nu slipper jag ha ångest över den fina presenten som jag inte använde! 

Har du någon häftig ide på ett smycke du skulle vilja göra till verklighet? Eller har du bara guld och inga idéer kan jag hjälpa till att designa ditt drömsmycke tillsammans med dig.

Tveka inte att höra av dig till: offert@feministsmeden.se 

"Det finns nog inget jag inte kan!"

Nathalie A Wåhlin - Feministsmeden