feministsmeden-ikoner
feministsmeden-ikoner
feministsmeden-ikoner

 

VÄLKOMMEN TILL NYA FEMINISTSMEDEN

Informationstext

 

 

Ambassadörer för Barnvagnsmarschen

 

Vi på feministsmeden är stolta och engagerade ambassadörer för RFSU’s barnvagnsmarsch. Syftet med marschen är att belysa mödradödlighet. Varannan minut dör kvinnor världen över på grund av sin graviditet. Det vi vill vara med och förebygga och det som krävs är en politisk vilja och resurser. I år handlar det om att vara gravid i pandemin.

Den 26:e maj 2021 startar marschen och pågår till söndag 30:e maj.

Allt du behöver göra för att delta är att gå in på: barnvagnsmarschen.se och trycka på delta för att tracka dina steg. Varje steg räknas!

Du får gärna starta din marsch hos oss onsdag 26:e, torsdag 27:e, fredag 28 maj. Tid: 11-18. Vi kommer att dela ut åtta barnvagnsregnskydd per dag - om du startar din marsch från vår butik Feministsmeden på Kungsholmsgatan 4a i Stockholm och regnskydden/väskorna är slut när du kommer hit har du möjlighet att vara med i utlottningen av 2st regnskydd och 1st väska. Mer info på plats. Vinnaren lottas ut på måndag 31/5

Här nedan kan du se en film från RFSU för Barnvagnsmarschen 2020 och då deltog hela 3190 personer, kan vi slå det i år tror ni? Det tror vi!