STATEMENT SMYCKEN

"Jag ser det som att jag rustar alla feminister

med små snälla vapen i kampen mot patriarkatet"

FEMINISTSMEDEN

Feministsmeden föddes i samband med mitt feministiska uppvaknande då en nära vän frågade om jag kunde göra ett örhänge till henne, ett litet kvinnotecken i guld. “Finns inte det redan?” tänkte jag och upptäckte då att det mest fanns bijouterier i konstiga tungmetaller och större plastsmycken med kvinnotecken! Så här, kände jag att jag genast måste börja skapa feministiska smycken i mer miljövänligt material och närproducerat. Jag ville skapa vardagsvänliga feministiska smycken så att många fler kunde känna sig bekväma med att bära symbolen varje dag för att just synliggöra att de är feminister och samtidigt kan vara din syster/kollega/kusin/älskarinna/bror/barnbarn ja ni fattar, helt vanliga människor alltså. Jag vill att mina smycken ska väcka intresse och nyfikenhet för frågor som rör feminism och jämlikhet på ett naturligt sätt.

FATTA! JUBILEUMSKOLLEKTION

JUBILEUMSKOLLEKTION FÖR FATTA

I år firar FATTA 10 år och jag har fått den fantastiska äran att skapa en jubileumskollektion!

Kollektionen består av en fet statement klackring med FATTA! djupt graverat i svart på klacken. 

De 10 första som beställer kommer få en unik numrering för kollektionen.

Samt ett armband med en rund silverberlock med FATTA! graverat i svart, armbandet är handknutet i Fattas 10års jubileumsfärg LILA och passar alla storlekar då det lätt går att justera storleken själv.

Båda smyckena kommer säljas i begränsad upplaga tom 31 december 2023.

Du kan köpa smycket direkt här i min webbshop eller i FATTAs egna webbshop. Självklart går allt överskott oavkortat till FATTA och deras arbete för att skapa en samtyckeskultur. Donationen är densamma vart du än väljer att handla.

Så va med och stötta FATTA! och deras enorma arbete med att stoppa det sexuella våldet.

Tillsammans kan vi göra skillnad!

 
 

NYHETER

2 400 SEK
750 SEK

FEMINISTSMYCKEN

LIVETS TRÄD

850 SEK
1 250 SEK
3 950 SEK
850 SEK