feministsmeden-ikoner
feministsmeden-ikoner
feministsmeden-ikoner

 

#JAfeministsmeden

 

 Det är så häftigt att se våra smycken på grymma feminister där ute på sociala medier över hela världen, och ibland vill vi gärna dela dessa bilder i våra egna kanaler. Bilderna publiceras främst på respektive produktsida på vår webbplats för att ge andra kunder inspiration och kämparglöd.
De kan i vissa fall också publiceras i en av våra andra kanaler ex. Instagram, Facebook, nyhetsbrev eller i annat relevant sammanhang. 

VI FEMINISTER MÅSTE SYNAS FÖR ATT HÖRAS!
 
Genom att svara på vår begäran med hashtaggen #jafeministsmeden 
godkänner du följande;
 
Du tillhandahåller Feministsmeden WEB AB (företags-ID SE5591585525), en icke-exklusiv, royaltyfri världslicens för att använda alla bilder du har svarat med #jafeministsmeden i kommentarer i bildens inlägg, i deras marknadsföring och / eller reklam, inklusive i galleriet på webbplatsen, nyhetsbrev, sociala medier, kataloger, e-post och annan kundkommunikation, butiksmaterial och andra marknadsföringsändamål.
 
Du intygar att (I) du äger alla rättigheter till dina bilder, (II) du har fått tillstånd från någon person som visas på dina bilder att överföra rättigheterna här, och (III) användningen av dina bilder av Feministsmeden WEB AB kommer inte att bryta mot tredje parts rättigheter eller bryta mot någon lag.
 
Du avsäger Feministsmeden WEB AB från alla skyldigheter att betala dig för användningen av denna bild och för de immateriella rättigheter som är förknippade med användningarna som beskrivs ovan.
 
Vi hoppas att du är villig och kan låta oss dela dina bilder under dessa förhållanden och hjälpa oss att sprida feminismen.  

Du kan alltid kontakta oss i frågor om sekretess och dataskydd genom att kontakta oss på web@feministsmeden.se
 
Om du vill återkalla samtycke till att dela dina bilder med Feministsmeden kan du kontakta oss genom att maila web@feministsmeden.se så raderar vi din bild/bilder.
 
All kärlek //Feministsmeden